Uhyrligt ulækre Zombiefingre som smager forrygende af mandel og vanille...
Dejen der er brugt er en basis småkagedej:
200 g smør
200 g sukker (jeg har brugt hjemmelavet vanille sukker)
1 stort æg (med god samvittighed)
400 g hvedemel
Smør, sukker og æg piskes sammen.
Der kan tilsættes smag som man ønsker, jeg har kornene af en halv stang vanille.
Mel blandes i, og dejen sættes på køl mindst en time.
Til dekoration før bagning skal der bruges:
Smuttede mandler
Jordbærmarmelade
Kakaopulver
Dejen formes til fingre og den ene ende, hvor neglen skal være, pensles med lidt marmelade, og der trykkes en mandel-negl ned oven på marmeladen. Den skarpe side af en kniv bruges til at lave riller ved fingerledene, og fingrene gøres "beskidte" med lidt kakaopulver.
Bages ved 175 C til de er lysebrune.
Dekoration efter bagning og afkøling:
Rød pastafarve til madlavningsbrug
Klar alkohol fx vodka til fortyning af pastaen
Pastafarven fortyndes med alkoholen, og pensles rundt om "neglen" og der hvor fingeren er "hugget af"
God fornøjelse
Dejen der er brugt er en basis småkagedej:
200 g smør
200 g sukker (jeg har brugt hjemmelavet vanille sukker)
1 stort æg (med god samvittighed)
400 g hvedemel
Smør, sukker og æg piskes sammen.
Der kan tilsættes smag som man ønsker, jeg har kornene af en halv stang vanille.
Mel blandes i, og dejen sættes på køl mindst en time.
Til dekoration før bagning skal der bruges:
Smuttede mandler
Jordbærmarmelade
Kakaopulver
Dejen formes til fingre og den ene ende, hvor neglen skal være, pensles med lidt marmelade, og der trykkes en mandel-negl ned oven på marmeladen. Den skarpe side af en kniv bruges til at lave riller ved fingerledene, og fingrene gøres "beskidte" med lidt kakaopulver.
Bages ved 175 C til de er lysebrune.
Dekoration efter bagning og afkøling:
Rød pastafarve til madlavningsbrug
Klar alkohol fx vodka til fortyning af pastaen
Pastafarven fortyndes med alkoholen, og pensles rundt om "neglen" og der hvor fingeren er "hugget af"
God fornøjelse